Yrityslainaa kilpailukykyiseen hintaan 

Rahamyllyn myöntämät yrityslainat ovat suuruudeltaan 20 000 – 200 000 euroa ja laina-aika on enintään 5 vuotta. Lainat ovat kuukausilyhenteisiä ja niiden korko määräytyy tapauskohtaisesti luottoprosessissa, jossa arvioidaan lainaa hakevan yrityksen taloudellinen tilanne, sekä rahoitettavan hankkeen arvioitu vaikutus yrityksen kassavirtaan ja siten takaisinmaksukykyyn. Lainan korot ovat alkaen 5 %.

Välitettävien yrityslainojen ehdot

Yrityksen ikä

Lähtökohtaisesti vähintään 2 tilikautta liiketoimintaa

Lainamäärä

20 000 – 200 000 euroa

Laina-aika

Enintään 5 vuotta

Korko

Kiinteä korko koko laina-ajan 5,00 – 10,00 % p.a.

Lyhennys- ja koronmaksu

Kuukausittain (1 kk)

Vakuus

Yrittäjän/yrittäjien omavelkainen takaus

Välityspalkkio

6 % lainamäärästä (kertakustannus)

Hoitopalkkio

1 % p.a. alkuperäisestä lainamäärästä (0,083 % /kk)


Hinnoittelu

Mikäli luottopäätös on myönteinen, lainalle määritellään korko siten, että ulkopuolisen luottoluokittajan rating-luokitus ja taloudellinen analyysi yhdistetään Alexandria Yritysrahoituksen omaan scoring-malliin.

Mikä on Rahamyllyn yrityslainan korko?

Yrityslainan vuosikorko on 5 - 10 %.

Mitä kuluja Rahamyllyn yrityslainaan liittyy?

Koron lisäksi yrityslainasta peritään 6 % välityspalkkio ja hallinnointipalkkio, joka on 1 % p.a. alkuperäiselle lainapääomalle laskettuna. Lainan kuukausilyhennyksen ja esimerkkilaskelman koko laina-ajan kustannuksista saat kätevästi lainalaskuristamme.

Miten Rahamyllyn myöntämän yrityslainan korko määräytyy?

Kullekin lainalle määritellään yksilöllinen korko siten, että ulkopuolisen luottoluokittajan luottoluokitus ja taloudellinen analyysi yhdistetään Alexandria Yritysrahoituksen omaan scoring-malliin. Tuloksena saadaan korko, johon vaikuttavat siis mm. yhtiön luottoluokitus, liikevaihto, tulos, tase ja rahoitustulos sekä lainan käyttötarkoituksesta tehty analyysi.

 

New call-to-action