Rahamyllyn missio

Suomessa on tuhansia hienoja yrityksiä, jotka pitävät koko kansantaloutemme rattaat pyörimässä ja luovat työpaikkoja ja sitä kautta hyvinvointia meille kaikille. Tämän vuoksi suomalaisten yritysten rahoitus ja kasvumahdollisuudet on tärkeää turvata kaikissa taloudellisissa tilanteissa. Perinteisesti yritysten rahoittaminen on ollut pankkien tehtävä mutta muun muassa kiristyneen sääntely-ympäristön vuoksi pankit eivät kuitenkaan enää pysty yksin suoriutumaan tästä tehtävästä. Nyt onkin luotava uusia rahoituskanavia, joilla pystytään tarjoamaan vaihtoehtoja perinteiselle pankkirahoitukselle tai täydentämään sitä.

Useat säästäjät pitävät sijoittamista edelleen vaikeana asiana, joka soveltuu vain varakkaammille ja siksi he säästävät nollakorkoiselle pankkitilille. Vaurastuminen kuuluu mielestämme kaikille ja esimerkiksi erilaisilla tileillä tuottamattomana makaava raha pitää saada tuottamaan. Yrityksille tämä laiska raha olisi juuri sitä käyttövoimaa, jota osa niistä tälläkin hetkellä kipeästi tarvitsee. Yritysten käytössä nämä tuottamattomat varat saadaan hyötykäyttöön ja hyödyttämään meitä kaikkia.

Näistä elementeistä rakentuu Rahamyllyn missio: “Raha tahtoo töihin!”


Mikä Rahamylly on?

Rahamylly on verkossa toimiva joukkorahoituspalvelu joka yhdistää rahoitusta tarvitsevat yritykset ja rahoilleen tuottoa etsivät säästäjät ja sijoittajat. Se tuo siis yhteen ihmiset joilla on säästössä ylimääräistä rahaa ja yritykset jotka tarvitsevat rahaa toimintansa kasvattamiseen ja kehittämiseen.


Mitä Rahamylly tekee?

Rahamylly tarjoaa suomalaisille pk-yrityksille vakuudettomia joukkorahoitettuja lainoja, joiden korko on 5 - 10 %.

Sijoittajille Rahamylly on palvelu, jossa sijoittajan palveluun siirtämät varat sijoitetaan automaattisesti hajautettuna luottokelpoisten suomalaisten pk-yritysten lainoihin. Sijoittajalla on mahdollisuus saada yritysten maksamat korot kokonaan itselleen ilman erillisiä kuluja, jolloin tuotto-odotus hyvin hajautetulla sijoituksella vaihtelee 5 - 10 % välillä riippuen siitä, minkälaisiin lainoihin kunkin sijoittajan varat kohdistuvat.  Mahdolliset lainojen luottotappiot pienentävät tätä vuotuista korkotuottoa.

Keitä me olemme

Rahamyllyä ylläpitää Alexandria Yritysrahoitus Oy, joka on Alexandria Pankkiiriliike Oyj:n tytäryhtiö. Yhtiön omistavat Alexandria Pankkiiriliike sekä yhtiön avainhenkilöt. Alexandria Yritysrahoitus Oy on Finanssivalvontaan rekisteröitynyt joukkorahoituksen välittäjä ja sillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksupalvelun tarjoajan lupa.


Tiimi

Markus Neimo Rahamylly

Markus Neimo
Toimitusjohtaja
040 5268597
markus.neimo@alexandria.fi

Jussi Mäkinen Rahamylly

Jussi Mäkinen
Liiketoimintajohtaja
050 5844804
jussi.makinen@alexandria.fi

 

Pekka Nuutinen Rahamylly

Pekka Nuutinen
Rahoitusjohtaja
pekka.nuutinen@alexandria.fi

 

Lauri Lundström pyöreä

Lauri Lundström
Hallituksen jäsen
lauri.lundstrom@alexandria.fi