Usein kysyttyjä kysymyksiä yrityslainoista 

Tästä löydät vastaukset yleisimpiin meille esitettyihin kysymyksiin. Jos et löydä etsimääsi vastausta, henkilökuntamme auttaa mielellään. Henkilökuntamme yhteystiedot löydät Yritys -sivulta.

Mikä on Rahamyllyn yrityslainan korko?

Yrityslainojen vuosikorot ovat  5-10 %. Korko määräytyy yrityksen luottoanalyysin perusteella ja on sama koko laina-ajan.

Mitä kuluja Rahamylly perii yrityslainasta?

Koron lisäksi yrityslaina peritään kertaluontoinen järjestelypalkkio 6 % ja lainanhoitomaksu 1 % p.a alkuperäisestä lainamäärästä (0,083 % /kk). Lainan kuukausilyhennyksen ja lainan hinnan koko laina-ajalta voit laskea kätevästi lainalaskurillamme.

Miten yrityslainan hinta määräytyy?

Yrityslainan hinta määräytyy yrityskohtaisesti luottoprosessissa. Luottoprosessissa tärkeimpiä arvioitavia seikkoja ovat suunnitellun rahoitettavan hankkeen taloudelliset edellytykset, lainan määrä suhteutettuna yrityksen maksukykyyn, lainan juoksuaika sekä yrityksen aiempi maksukäyttäytyminen.    

Kuinka paljon yrityslainaa voin hakea Rahamyllystä?

Yrityslainat ovat suuruudeltaan 20 000-200 000 €.

Miten yrityslainaa haetaan?

Lainahakemus täytetään verkkopalvelussa, hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen mihin vuorokauden aikaan tahansa ja saat alustavan päätöksen nopeasti,nopeimmillaan jopa samana päivänä.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

Alustavan lainapäätöksen saat nopeimmillaan jopa samana päivänä ja viimeistään seuraavana arkipäivänä. Varsinaista lainapäätöstä varten kysymme lainanhakijoilta vielä muutamia lisätietoja ennen lopullisen lainatarjouksen antamista.

Kuka omistaa Rahamyllyn?

Rahamylly on Alexandria Yritysrahoitus Oy:n verkkopalvelu. Alexandria Yritysrahoitus Oy on suomalaisen sijoituspalveluita tarjoavan Alexandria Pankkiiriliike Oyj:n tytäryhtiö. Alexandria Pankkiiriliike Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä sijoituspalvelutoimilupa ja se toimii myös päätoimisena vakuutusedustajana ja on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään vakuutusedustajarekisteriin. Alexandria Yritysrahoitus Oy:n on Alexandria Pankkiiriliike Oyj:n 70 %:sesti omistama tytäryhtiö. Loput 30 %:ia yhtiöstä omistavat yhtiön avainhenkilöt. Henkilöstömme tiedot löydät Yritys-sivulta.

Mistä Rahamyllyn lainattavat rahat tulevat?

Rahamylly on joukkorahoituksen välittäjä. Tämä tarkoittaa sitä, että yrityslainojen rahat tulevat sijoittajilta, joille myös yritysten suorittamat pääoman lyhennykset ja korot maksetaan. Rahamylly ei veloita sijoittajilta palvelusta mitään kuluja, vaan kertyneet korot maksetaan sijoittajille täysimääräisinä.

 

New call-to-action