Laske yrityslainasijoituksen tuotto

Alkusijoitus

20 000 €
200 €
100 000 €

Sijoitusaika

5 v
1 v
10 v

Sijoituksen arvo sijoitusajan lopussa*

28 051

New call-to-action

* tuotto on esimerkki, joka on laskettu keskimääräisellä 7% korolla. Lopullinen tuotto määräytyy kunkin sijoittajan salkussa olevien lainojen korkojen ja lainoihin kohdistuvien luottotappioiden perusteella. Esimerkki ei ota huomioon verojen vaikutusta.

Näin sijoitat Rahamyllyn kautta

computer_icon-1

1. Rekisteröidy käyttäjäksi

Rekisteröidy käyttäjäksi luomalla käyttäjätunnus ja salasana. Rekisteröityminen on nopeaa, sen tekeminen onnistuu minuutissa

file_icon-1

2. Siirrä rahaa palveluun

Tehdessäsi ensimmäisen tilisiirron, pyydämme sinua täydentämään asiakastietosi ja allekirjoittamaan palvelun käyttöön liittyvän toimeksiantositoumuksen TUPAS-tunnuksillasi.

money_icon@1x-1

3. Me hoidamme loput

Järjestelmä sijoittaa palvelussa olevat varasi vähintään 20 yrityksen lainaan. Voit halutessasi nostaa yritysten kuukausittain maksamia lyhennyksiä ja korkoja asiakastililtäsi tai sijoittaa ne automaattisesti uusiin lainoihin.

Miksi Rahamylly?

pig_icon@1x-1

Tuottoa säästöillesi

Avaa asiakkuus ja laita rahasi töihin. Saat yrityslainasijoituksistasi kuukausittaiset lyhennykset sekä korot lyhentämättöminä.

scale_icon@1x-1

Automaattinen hajautus

Palvelu huolehtii kaikista lainoihin liittyvistä toimenpiteistä ja hajauttaa sijoittajan varat automaattisesti yritysten lainoihin. Myös rahaliikenteeseen liittyvät rahasiirrot ja tilitykset hoituvat automaattisesti.

handicon@1x-1

Maksuton palvelu

Palvelu on sijoittajalle täysin maksuton, käyttäjäksi rekisteröityminen ja palvelun käyttäminen ei maksa sinulle mitään.

Aloitetaanko? Se käy nopeasti, eikä maksa mitään New call-to-action